Navigo softver i komunikacije d.o.o. je kompanija osnovana sada već davne 2006. godine i od tada smo aktivni na domaćem i stranom tržištu. U početku i sve do 2020. godine primarno kao ISP kompanija, zadnjih godina smo uspješno prebacili svoj fokus na usluge razvoja specijalizovanih aplikacija prema posebno skrojenim zahtjevima naših klijenata kao i na polje sistemske integracije te umrežavanja udaljenih lokacija (VPN mreže)

Nakon 20 godina rada u i za neke od najvećih ISP kompanija u BiH, imamo čast da vam predstavimo novu aplikaciju iz naše ponude – Navigo ERP ili kraće nERP.

Kao i sve naše aplikacije, nERP je razvijen kao odgovor na rastuće potrebe modernih kompanija da omoguće svojim zaposlenima rad sa udaljenih lokacija, da u svakodnevnom radu izbace ponavljajuće operacije te da prošire saradnju sa svojim klijentima automatizujući do sada ručno rađene operacije.

U cilju daljeg rada i razvoja, pozivamo sve naše dosadašnje i buduće korisnike da nam se jave sa svojim idejama i potrebama.

Navigo SC d.o.o.
Bulevar Stepe Stepanovića 185A
7800 Banja Luka
+387 51 238 130
info@navigoerp.com